top of page
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram

PORTFOLIO

HET WERK VAN
GEERT VANDEN WIJNGAERT,
PROFESSIONELE FOTOGRAAF

JOURNALISTIEK

JOURNALISTIEK

Beelden liegen niet. In de wereld van journalistiek brengen de juiste beelden een duidelijke boodschap. Ze vertellen de waarheid in een momentopname. Ze geven een reportage context. Als persfotograaf brengt Geert Vanden Wijngaert actuele incidenten of gebeurtenissen scherp in beeld. Ethiek staat centraal. Timing is alles.

SPORT

SPORT

Sportfotografie zet ons front row of backstage bij de sport waar we van houden. Hoogtepunt gemist? Dan kunnen we nog altijd de foto’s later bekijken. En we kunnen onze favoriete atleten op de voet volgen terwijl ze zich voorbereiden op een zege. Sporters zijn altijd in beweging. Een sportfotograaf weet waar de spelers zijn en wat de fans willen zien. Hij maakt foto’s die de hele gebeurtenis symboliseert. 

PORTRETTEN

PORTRETTEN

Bij portretfotografie draait alles om mensen. Een gevoel van verbondenheid tussen de kijker en het portret oproepen. De perfecte headshot, de juiste setting, belichting en invalshoek, in een natuurlijke en ongedwongen sfeer. Een portretfotograaf legt persoonlijkheid, emotie en uitdrukking vast.

POLITIEK

POLITIEK

Een foto zegt meer dan duizend woorden. Zeker in het politieke landschap, waarin elk gebaar, elke blik en iedere bijeenkomst een krachtig verhaal vertelt en verbale communicatie kan overstijgen. De gefronste wenkbrauwen tijdens een verhit debat of de triomfantelijke glimlach van een zegevierende leider worden vastgelegd, beslissende momenten vereeuwigd, de realiteit van de politieke arena blootgelegd.

EVENTS

BUSINESS EVENTS

Op een congres, productlancering, opening, teambuilding, vergadering, receptie of ander business event gaat een beroepsfotograaf verder dan alleen het vastleggen van momenten. Hij weerspiegelt op corporate events prestaties, de energie, samenwerkingsgeest, mijlpalen, het merk, gedeelde successen en ambities van gelijkgestemde professionals.

ZAKELIJK

ZAKELIJK

Bedrijfsfotografie tilt je merk of naam verder dan het presenteren van imago, producten of diensten, het geeft je organisatie een gezicht en een hart. Een professionele bedrijfsfotograaf slaagt erin de unieke identiteit van je organisatie te vertalen naar een sterk visueel verhaal.

ARCHITECTUUR

VASTGOED / ARCHITECTUUR / INTERIEUR

In de snel veranderende wereld van onroerend goed zijn de eerste indrukken van belang. In een overweldigend real estate aanbod trekt professionele vastgoedfotografie potentiële kopers aan. Gebouwen, monumenten en constructies worden vastgelegd met architectuurfotografie, waarin met een intuïtief oog en kennis gespeeld wordt met compositie, belichting, contrast, perspectief en texturen. Interieurfotografie duikt in het hart van ruimtes en laat niet alleen de indeling zien, maar brengt ook het karakter, de persoonlijkheid en unieke details in het interieur tot leven.

Franffurter Allgemeine

PUBLICATIES

Een selectie van gerenommeerde publicaties toont hoe het werk van visuele verhalenverteller Geert Vanden Wijngaert frontpage nieuwsberichten kracht bijzet en een universele taal spreekt. Dwars door grenzen, culturen en taalbarrières heen.

NEEM CONTACT OP MET
GEERT VANDEN WIJNGAERT
OM JE OPDRACHT TE BESPREKEN.

bottom of page